FAQ

Is het verplicht om een training te doen?

Bij de levering van de Evac+Chair wordt een instructie aanbevolen. Evac+Chair international Ltd. adviseert minstens 2x per jaar te oefenen, zodat opgedane kennis niet verloren gaat.

Is er tijdens de evacuatie van een persoon in de Evac + Chair veel extra personeel nodig?

Nee. Één personeelslid is in beginsel voldoende. Wellicht is extra hulp wel nodig tijdens de verplaatsing van bijvoorbeeld rolstoel naar de Evac + Chair.

Jullie geven aan dat de Evac + Chair een zeer sterk en degelijk product is. Waarom moet ik dan alsnog onderhoud laten uitvoeren aan mijn Evac + Chair?

Hierdoor verkleint u de kans dat de Evac + Chair door bijvoorbeeld langdurig niet gebruik toch niet in de staat is, die hij behoord te zijn. De risico’s tijdens evacuatie wilt u immers zo klein mogelijk houden. Verder is het zo, dat de Evac + Chair daardoor voldoet aan de Richtlijn Arbeidsmiddelen.

Zijn er voor mijn Evac + Chair nog accessoires beschikbaar?

Ja. Dit zijn: een zittingverhoging, een extra pictogram van de evacuatiestoel, een informatiebordje en een Evac + Chair alarm. Neem hiervoor contact met ons op.

Wat krijg ik standaard bij aankoop van een Evac + Chair geleverd?

Een kickstandaard voor horizontaal transport, een afdekhoes, meerdere ophangbeugels, een evacuatiestoel pictogram en een training voor maximaal acht personen voor het gebruik van de Evac + Chair.