Wat is het?

De Evac + Chair is een zeer veilige en betrouwbare stoel die minder valide personen snel kan helpen evacueren tijdens calamiteiten. Hierdoor verkleint de kans dat er problemen ontstaan, tijdens de evacuatie van deze personen. De Evac + Chair is snel inzetbaar, door één persoon te bedienen , ergonomisch verantwoord, maar vooral ook zeer veilig. Door het zeer hoge draagvermogen (150 KG), is het voor vrijwel iedereen mogelijk deze stoel te gebruiken. Aangezien er meerdere modellen zijn, kan er voor elke situatie en pand een goede stoel gebruikt worden.

Ondanks het feit dat de Evac + Chair zeer degelijk in elkaar zit, is het toch verstandig om de stoel periodiek te laten controleren. Wij adviseren de stoel eenmaal per jaar te controleren. Hierdoor heeft u gegarandeerd een stoel in correcte staat, die altijd perfect functioneert op dat onverwachte moment dat u de stoel nodig heeft. Door de controle beperkt u ook de kans dat er problemen optreden tijdens het gebruik van de Evac + Chair. Door de controle wordt tevens voldaan aan de Richtlijn Arbeidsmiddelen.

* Onderhoud mag alleen door een door Evac + Chair internationaal gecertificeerd bedrijf worden uitgevoerd. Hierdoor bent u verzekerd van mensen met veel ervaring, waardoor mogelijke problemen (vrijwel) altijd direct herkend worden.